Modern Warfare III – Dune: Deel twee komt vroeg naar je scherm

Nu Call of Duty: Modern Warfare III officieel live is, zijn spelers begonnen aan hun reis door de levels van een volgepakte multiplayer-modus en een open-wereld Zombies-ervaring.

Het momentum gaat verder met een gratis Season 1 content drop met geheel nieuwe multiplayer maps, de terugkeer van Gunfight, mysteries verborgen in Modern Warfare Zombies, de komst van een nieuwe Call of Duty: Warzone bestemming in Urzikstan, en meer, nu beschikbaar voor alle MWIII-spelers.

Call of Duty-spelers krijgen een voorproefje van Dune, dat volgend jaar één van de grootste filmevenementen wordt met Part 2, aangezien Season 1 van Call of Duty Paul Atreides en Feyd-Rautha Harkonnen introduceert als speelbare Operators. Met het vervolg van Denis Villeneuve in het verschiet, heeft het Call of Duty-team je alles verteld over deze iconische personages, hun integratie in MWIII en waarom je enthousiast moet worden voor de bioscooprelease in 2024.

Paul Atreides

Paul is de enige zoon van hertog Leto Atreides I en Lady Jessica Atreides en de koninklijke erfgenaam van het adellijke Huis Atreides. Zijn hele leven is hij al bezig om zich voor te bereiden op de grootsheid die bij de naam van zijn familie hoort. Achtervolgd door visioenen van een mysterieus meisje en een onvermijdelijke toekomst, wordt hij opgeroepen om zijn thuiswereld achter te laten voor een nieuw leven op de meest gevaarlijke planeet in het bekende universum, waar hij wordt geconfronteerd met zijn diepste angsten wanneer hij op zoek is naar zijn ware bestemming.

In Dune: Part 2 vervolgt Paul Atreides zijn reis en zoekt hij wraak op de conspirators die zijn familie hebben vernietigd en probeert hij een vreselijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorspellen.

Neem wraak op je vijanden als de koninklijke erfgenaam van het nobele Huis Atreides. De “Paul Atreides” Operator Skin is gewapend met twee weapon Blueprints met Spice Tracers: the “Fremen Fighter” Assault Rifle en de “Desert Maula” Handgun. Of bekijk het van dichtbij met de “Crysknife” Melee Weapon Blueprint, gesneden uit de tand van een zandworm. En als je je vijand verrast, schakel je hem uit met de “Chip and Shatter” Finishing Move.

Feyd-Rautha Harkonnen

Feyd-Rautha Harkonnen is één van de nieuwe schurken van Dune: Part 2, gekozen door zijn familie om Arrakis te leiden zodra ze de planeet onder controle hebben. Hij is de neef van Baron Harkonnen en wordt beschreven als een felle krijger die wanhopig probeert te bewijzen dat hij de familie die hij dient waardig is. Net als Paul in veel opzichten – ze staan allebei onder enorme druk om hun familienaam te behouden, behoren tot de sterkste vechters van hun generatie en zijn wanhopig op zoek naar macht. Deze combinatie is perfect voor de Call of Duty-maps, want Feyd-Rautha is de eerste echte bedreiging voor Pauls leiderschap waar hij mee te maken krijgt.

Spelers kunnen spelen als de wrede, narcistische Feyd-Rautha van House Harkonnen. De “Feyd-Rautha” Operator Skin is gewapend met twee Tracer Weapon Blueprints, de “Harkonnen Terror” LMG en “The Face of Fear” SMG. Bewijs in close quarters je gevechtskwaliteiten met de “Feyd’s Blade” Melee Weapon Blueprint of besluip ze van achteren en schakel ze uit met de “Feyd’s Frenzy” Finishing Move.

Laat je meedogenloze jacht op macht zien met de geanimeerde “Champion of Cruelty” Calling Card, de “Harkonnen Glowglobe” Weapon Charm en het geanimeerde “House Harkonnen” Emblem.

Een kaskraker

Dune: Part 2 is de tweede van een tweedelige adaptatie van de roman Dune uit 1965 van Frank Herbert, en volgt Paul Atreides als hij zich verenigt met de Fremen van de woestijnplaneet Arrakis om de oorlog tegen House Harkonnen te winnen. Dankzij de geweldige cast en epische cinematografie wordt deze film beschouwd als een van de meest verwachte filmreleases in 2024 en het Call of Duty-team is verheugd om twee van zijn meest iconische personages naar de game te brengen, zodat fans van beide franchises alvast een voorproefje krijgen van de gevechten met hoge spanning die volgend jaar op het witte doek te zien zullen zijn. Of het nu House of Atreides of Harkonnen wordt, de keuze is aan jou.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password