Modern Warfare III – De CODMAS-cadeaugids

Het begint al aardig als CODMAS te voelen. Dit terugkerende vakantie-evenement brengt nieuwe uitdagingen en beloningen naar de Urzikistan-kaart voor Call of Duty: Warzone-spelers en zal bepalen of ze op de stoute of de brave lijst staan. Hoewel het gezegde “’tis the season” in deze tijd van het jaar het meest opgaat, heeft het Call of Duty-team een reeks tips samengesteld die je kunt gebruiken tijdens het nieuwe seizoen van Modern Warfare III en de feestelijke periode.

Extra lagen

Vooruit, trek hem aan. Die feestelijke trui die je moeder voor je heeft gebreid, zet de toon voor de rest van de dag en hetzelfde geldt voor de wapenuitrusting die je op de kaart van Urzikstan kunt vinden. Hoewel je er soms niet aan denkt, kunnen die extra laagjes het verschil maken tussen een vroege reis naar de Gulag of aan het langste eind trekken in een vroeg vuurgevecht. Als de kersttrui je warm kan houden, kan de zware bepantsering je in het spel houden.

Kijk onder de boom

Als de hardst werkende man tijdens de kerst heeft de Kerstman cadeautjes bezorgd in heel Urzikstan, via verschillende vakantiekisten. Je kunt de Tac Map openen om hun locatie te onthullen en naar de bomen te gaan om de beloningen in de buurt te verdienen. Zorg er wel voor dat je klaar bent om te vechten voor je plek, want er gaat een vuurpijl af als er Operators actief zijn in de directe omgeving van de kisten. Degenen die het punt het langst kunnen houden, krijgen de kans om de Kerstman zelf te ontmoeten.

Het is heerlijk weer

…voor een rit met z’n allen op de slee dit jaar. We weten allemaal dat reizen tijdens de feestdagen een uitdaging kan zijn, en de Kerstman heeft de trein in Urzikstan overgenomen. Zoals gebruikelijk deelt de Kerstman cadeautjes uit aan alle goed opgevoede Operators die hij tegenkomt. Degenen die ervoor kiezen om stout te zijn, zullen daarentegen op hevig verzet stuiten.

Open vuur

Later zullen we samenspannen terwijl we ons opwarmen bij het vuur. Season 1 brengt nieuwe Aftermarket Parts, waaronder de JAK Purifier, een nieuw vlammenwerper hulpstuk onder de loop voor meerdere wapens. Rust een vlammenwerper onder de loop uit. Wat moet er nog meer gezegd worden? Brand alles plat. De JAK Purifier AMP is compatibel met meerdere wapens, waaronder meerdere Assault Rifles, Battle Rifles en de Riveter Shotgun.

Verwen jezelf

Deze keer kun je BlackCell kopen om exclusieve toegang te krijgen tot premium items in Season 1, samen met volledige toegang tot de Season 1 Battle Pass. Betreed de Season 1 Battle Map via de BlackCell Sector plus 20 Battle Token Tier Skips om waardevolle items sneller vrij te spelen. Als je BlackCell krijgt, speel je meteen de BlackCell Sector vrij, inclusief de nieuwe BlackCell Abolisher Operator plus de “Man o’ War” Weapon Blueprint met Tracers, de “Flexed Upon” Finishing Move, “War Horse” Vehicle Skin en 1.100 COD Points.

Op de twaalfde dag van CODMAS

Call of Duty gaf aan mij… Dat moet jij ontdekken, want het CODMAS-evenement van dit jaar bevat ook een nieuwe uitdaging voor Call of Duty: Warzone en Multiplayer tijdens de 12 dagen van CODMAS. Voltooi deze uitdagingen om beloningen te verdienen die op elke CODMAS-dag worden onthuld.

Plan vooruit

Of je nu weet wanneer je de geroosterde aardappelen in de pan moet doen of je stort op een Boxing Day-sessie in Rust, het loont altijd om vooruit te plannen en precies te weten wat je te wachten staat. Hoewel het Call of Duty-team niet kan garanderen dat je kalkoen niet te droog is, hebben ze wel gratis officiële gidsen gemaakt voor Warzone en de nieuwe MWIII-multiplayer maps, die je hier kunt vinden. Nu moet je meer dan ooit je innerlijke sneeuwman omarmen. STAY FROSTY!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password