Modern Warfare 3 Seizoen 2 Reloaded: Een tussentijdse update

Welkom bij de tussentijdse update van Call of Duty: Modern Warfare 3 Season 2 Reloaded. Deze update brengt spannende nieuwe content naar de MW3 multiplayer-ervaring, waaronder weapon balancing, nieuwe wapens, een geremasterde map, spelstanden en limited-time evenementen.

MW3 Season Two Reloaded
De Season Two Reloaded update introduceert verschillende veranderingen in de MW3 multiplayer ervaring. Een van de belangrijkste veranderingen is het balanceren van wapens, met als doel de gameplay te verbeteren en te zorgen voor een eerlijk en gebalanceerd speelveld voor alle spelers. Verschillende wapens hebben aanpassingen ondergaan om hun prestaties te verbeteren en bestaande problemen aan te pakken.

Nieuwe wapens: SOA Subverter en Soulrender
Season Two Reloaded voegt twee nieuwe wapens toe aan het MW3 arsenaal: het SOA Subverter gevechtsgeweer en het Soulrender zwaard. De SOA Subverter is een zwaar gevechtsgeweer met een kamer in 7.62, perfect voor het domineren van middellange tot lange afstanden. Dit wapen kun je vrijspelen door een uitdaging te voltooien. Aan de andere kant biedt de Soulrender dodelijke melee-actie in gevechten op korte afstand en kan worden gevonden in een eerder geclassificeerde Battlepassector.

Das Haus
Een oude favoriet keert terug in een nieuwe vorm met de geremasterde map Das Haus. Das Haus komt oorspronkelijk uit Call of Duty: Vanguard en is nu te vinden in MW3 Season Two Reloaded, compleet met een nieuw likje verf en een moderne setting. Met zijn kleine formaat en snelle gameplay is Das Haus een uitstekend slagveld voor liefhebbers van intense vuurgevechten en snelle wapenontwikkeling.

Nieuwe spelmodi
Season Two Reloaded introduceert twee spannende speltypen in MW3: Juggermosh en Bounty. In Juggermosh spawnen alle spelers als Juggernauts met speciale Warhammer 40.000-skins. Het doel is om een one-hit-kill melee wapen in het midden van de map te bemachtigen, terwijl je het uitvecht met miniguns en enorme pantserpakken. Bounty daarentegen is een variant op Team Deathmatch waarbij spelers oneindig veel levens hebben, maar een scorelimiet moeten halen om te winnen. De hoogst scorende speler van elk team wordt een doelwit van hoge waarde, dat extra punten oplevert voor het andere team als het wordt uitgeschakeld.

Nieuwe evenementen voor beperkte tijd
Season Two Reloaded brengt een reeks limited-time events, met unieke uitdagingen en spannende beloningen voor spelers. Twee opmerkelijke samenwerkingen binnen deze evenementen zijn Dune: Rule of Fate en Warhammer 40,000: Voor de keizer!

Warhammer 40.000: Voor de keizer! (13 tot 27 maart)
Fans van het Warhammer 40K-universum kunnen hun hart ophalen met dit samenwerkingsevenement. Verdien 10 unieke beloningen, waaronder een speciale WSP-9 wapenblauwdruk, door deel te nemen aan het Warhammer 40.000: Voor de keizer! evenement.

Vortex: Decay’s Realm (27 maart t/m 3 april)
Bereid je voor op de terugkeer van de Ray Gun-modus met Vortex: Decay’s Realm. Dit evenement bevat twee nieuwe mapvarianten en een overvloed aan beloningen voor spelers om vrij te spelen en van te genieten.

Nieuwe samenwerkingen
Naast de eerder genoemde samenwerkingen met Dune en Warhammer 40,000 bevat MW3 Season Two Reloaded een Tracer Pack dat is geïnspireerd op de aankomende film Godzilla x Kong: The New Empire. Bereid je voor op epische gevechten met deze spannende samenwerking.

Met de tussentijdse update van Modern Warfare 3 Season 2 Reloaded kunnen spelers zich verheugen op een reeks nieuwe content en verbeteringen om hun spelervaring te verbeteren. Van het balanceren van wapens tot nieuwe maps, spelstanden, limited-time evenementen en samenwerkingen, er is voor elk wat wils. Dus pak je spullen, doe mee aan de actie en ontdek de spannende updates die op je wachten in MW3 Season Two Reloaded.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password