Modern Existentiële Horror Tekst Avontuur “[I] doesn’t exist” verschijnt op 5 oktober

Bereid je voor op een onderzoek naar wat het betekent om “mens” te zijn. Indie horroruitgever DreadXP en ontwikkelaar LUAL Games hebben een nieuwe releasedatum aangekondigd voor [I] doesn’t exist, een modern tekstavontuur over thema’s als controle, isolatie en geestelijke gezondheid.

Geïnspireerd door geliefde titels als The Beginner’s Guide, Stories Untold, Buddy Simulator en Zork, is [I] doesn’t exist een liefdesbrief aan de oorsprong van verhalende games en brengt het tekstavonturengenre op een hoger niveau door het gebruik van tekstherkenning, prachtige, surrealistische pixelkunst en onconventionele, intpersoonlijke thema’s.

In het spel ontwaken spelers in een onbekend bos dat bevolkt wordt door onlogische landschappen en eigenaardigheden zoals vriendelijke, pratende paddenstoelen. Terwijl ze hun avatar in de game besturen en nadenken over de oplossing van puzzels (en de zin van hun eigen bestaan) om uit het schijnbaar onschuldige bos te ontsnappen, begint de façade scheuren te vertonen en iets…duisters te onthullen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password