Modder maakt The Legend of Zelda na in Doom

Een modder heeft The Legend of Zelda nagemaakt in Doom. De modder, genaamd Exkodius, meldt na drie jaar ontwikkeling geen tijd meer te hebben om het project af te ronden.

Met de ontwikkeling heeft Exkodius de wereld van The Legend of Zelda nagemaakt en geplaatst in de Doom-engine. De game wordt getoond vanuit een nieuw 3D-perspectief.

Exkodius zegt echter geen tijd meer te hebben om de mod af te ronden en heeft het team de bestanden en een demo van de game uitgebracht. “Ik hoop echt dat er iemand met de passie of de kennis is die het kan gebruiken of het zelfs kan afmaken”, aldus Exkodius op de Moddb-pagina van hun mod.

Met het uitbrengen van de grafisch indrukwekkende mod is het de vraag of er een speler is die zich wil wagen aan het afmaken van het project of dat Exkodius in de toekomst alsnog de mod zelf afmaakt.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password