Mobile Suit Gundam: Extreme VS-Force lanceert vandaag

Bandai Namco lanceert vandaag Mobile Suit Gundam: Extreme VS-Force in Europa. De game is enkel digitaal verkrijgbaar voor PlayStation Vita en bevat alle DLC en updates van de Japanse versie.

Met Mobile Suit Gundam: Extreme VS-Force nemen spelers deel aan een gloednieuw Gundam Extreme-avontuur met een grote cast aan Mobile Suits (MS) en piloten en tal van spelmodi.

Dankzij de Extreme Force Mode krijgen spelers de kans zich te verdiepen in Gundams universum dankzij een originele missie, gevolgd door enkele missies uit Mobile Suit Gundam tot en met Mobile Suit Gundam UC. Hierdoor zullen spelers nieuwe MS weten te verzamelen, alsook hun stuurkunsten weten te verbeteren. Gebruikmakend van het Force System is het mogelijk eigen troepen te commanderen tijdens Unit Battle Missions. Als laatste nieuwigheid is er ook nog de Force Attack. Deze speciale en krachtige aanval is exclusief voor Force Commands en Battleships en kan gebruikt worden tijdens Unit Battle Missions. Eens de Force Attack-balk vol is, kunnen spelers ernstige schade aanrichten!

“Met Mobile Suit Gundam: Extreme VS-Force voldoen we aan de vraag van de fans om meer Gundam-games in Europa uit te brengen.” aldus Herve Hoerdt, Vice President Marketing & Digital bij Bandai Namco. “Het is een mooie kans om de franchise in het Westen te installeren en we hopen dat het kansen zal bieden om in de toekomst nog meer Gundam-games in Europa uit te brengen!”
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password