Mobiele game Golf Clash viert The Open-kampioenschap met een golfbal met nieuw thema

Warner Bros. Interactive Entertainment en Playdemic hebben een nieuwe golfbalbundel uitgebracht voor het mobiele spel Golf Clash ter ere van The Open, het oorspronkelijke majorkampioenschap, dat vandaag is begonnen op de Royal Portrush Golf Club in Noord-Ierland. “The Open Ball”, van 18 juli t/m 21 juli verkrijgbaar, draagt op prominente wijze het logo van het toernooi met de iconische Claret Jug, die aan de winnaar van The Open wordt aangeboden. De Golf Clash Open Championship-bundel bevat The Open Ball en een themakist die nu verkrijgbaar is voor € 5,49 en is de perfecte manier om het vanop afstand op te nemen tegen je vrienden en familie tijdens het toernooi deze week, altijd en overal.

Golf Clash™is het best verdienende mobiele sportspel in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk met tot nu toe meer dan 63 miljoen downloads wereldwijd. Golf Clash, nu gratis te downloaden op alle iOS- en Android-apparaten, blijft lof ontvangen van spelers die in 2019 al meer dan 1,8 miljard golfballen hebben geslagen in het spel.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password