MMO Alien shooter voor pc en consoles in de maak

Alien: Blackout is niet de game waar velen op hadden gehoopt, maar daarmee is alle hoop op een AAAlien game (see what I did there?) nog niet verloren. Aan het einde van het persbericht omtrent Alien: Blackout liet FoxNext Games namelijk weten dat er ook nog gewerkt wordt aan een MMO Alien shooter voor pc en consoles.

Op zich is dit niet echt nieuws, want dat zo’n Alien shooter in de maak is, werd begin 2018 al aangekondigd. Wat FoxNext Games nu doet, is ons daar simpelweg nog eens aan herinneren. Meer details omtrent de game werden overigens niet gelost.

Ontwikkelaar van dienst is Cold Iron Studios, dat destijds werd overgenomen door FoxNext Games, de gamedivisie van 20th Century Fox. Cold Iron Studios werd opgericht in 2015 door Craig Zinkievich, Shannon Posniewski en Matt Highison, veteranen van Cryptic Studios, bekend van City of Heroes/Villains, Neverwinter en nog wat online games. Andere werknemers van Cold Iron Studios werkten aan Borderlands, BioShock Infinite, DOOM en Metroid Prime 3: Corruption. Voldoende talent in huis dus voor een shooter, al valt nog af te wachten wat het eindresultaat zal zijn.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password