“MK Kollective” opnieuw gelanceerd met originele content van nieuwe ambassadeurs om Mortal Kombat 11 te vieren

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de herlancering aan van het MK Kollective, een digitale hub voor Mortal Kombat fans, creators en community-leden voor het demonstreren van innovatieve en originele content met betrekking tot de Mortal Kombat franchise. Ter viering van de recent aangekondigde Mortal Kombat 11, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, zijn vooraanstaande creators in verschillende categorieën gekozen als MK Kollective ambassadeurs. Zij zullen de komende weken unieke Mortal Kombat 11 geïnspireerde creaties onthullen op www.mortalkombat.com/kollective.

De bevestigde MK Kollective ambassadeurs zijn:

Mortal Kombat 11 is de nieuwste game binnen de bekroonde franchise, en verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga dat inmiddels zijn 25e jaar ingaat.

Mortal Kombat 11 staat gepland voor 23 april 2019 voor PlayStation4,  Xbox One, Nintendo Switch en digitaal op PC.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password