Minstens 100 GB vrije schijfruimte vereist voor Final Fantasy VII Remake

De fysieke versie van Final Fantasy VII Remake heeft minstens 100 GB aan vrije schijfruimte op de PlayStation 4 nodig. Dat blijkt uit een foto van de achterkant van de Zuid-Koreaanse versie van het hoesje, die online geplaatst werd door Twitter-gebruiker Pixelbuster. Op de foto is duidelijk te zien dat er 100 GB aan vrije ruimte vereist is. Waarschijnlijk wordt dit wel iets meer als we de updates bij rekenen.

Hoewel het om de fysieke editie van de game gaat, worden games tegenwoordig in hun geheel geïnstalleerd op consoles. De disk is vanaf dat moment vooral een soort van licentie waarmee een game opgestart kan worden. De PS4-game komt op twee blu-ray-disks.

Final Fantasy VII Remake is vanaf 10 april beschikbaar op PlayStation 4. Square Enix geeft de gehele klassieke rpg een nieuw jasje, maar deze game bevat alleen het eerste deel van de complete game. Wanneer de volgende delen uitkomen is nog niet bekend. Maar het zou wel gaan om een driedelige game reeks.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password