Mini Switch-dock in ontwikkeling

Genki werkt momenteel aan een mini Switch-dock. het dock beschikt over een HDMI,USB-C aansluiting en een ingang voor USB-accessoires. De ‘Covert Dock’ kan in een stopcontact aangesloten worden, vervolgens uiteraard aan de televisie en een Nintendo Switch. Op deze manier kan men zonder het officiële dock toch met de Nintendo Switch op tv spelen.Momenteel is het apparaat alleen geschikt voor Amerikaanse stopcontacten, al kan dit via een converter omzeild worden.op deze manier moet je niet telkens je standaard dock meezeulen wanneer je op een andere locatie via de tv wil gamen.
Gisteren is de Kickstarter-pagina online gezet. Het bedrijf had 44.601 euro nodig om het apparaat te produceren, maar op moment van schrijven is al meer dan 300.000 euro opgehaald. In december dit jaar moeten de eerste exemplaren opgestuurd worden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password