Mini-NES beschikt niet over internet en kan geen extra games opslaan

Gisteren kondigde Nintendo deNintendo Entertainment System: NES Classic Edition aan. Vandaag is er meer bekend geworden over deze heruitgave van deze klassieke 8-bit console.

De Nintendo Entertainment System: NES Classic Edition kan niet aan het internet verbonden worden en er kan geen externe opslag aan gekoppeld worden. De kleine replica van Nintendo’s eerste spelcomputer bevat dertig retrogames en zal voor 59,99 euro verkocht worden.  Het zal verder ook niet mogelijk zijn om meer games aan te schaffen voor deze uitgave.
“De line-up aan games is gekozen om een diverse mix van populaire en herkenbare NES-games te hebben die veel verschillende spelers aanspreken. Iedereen zou meerdere games moeten vinden die ze leuk vinden.” Nintendo wilde ook niet zeggen of het van plan is meerdere miniconsoles, van bijvoorbeeld de Super Nintendo, te maken.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password