“Mini Motorways’ vernieuwt 4MM+ spelers met twee nieuwe modi op 3 nov.

Mini Motorways, de minimalistische strategie verkeersmanagementsim met meer dan vier en een half miljoen spelers van ontwikkelaar Dinosaur Polo Club, opent nieuwe wegen met The Endless & Expert Update – de grootste update tot nu toe. Breid het spectrum van manieren om te spelen uit van rustgevend tot uitdagend met twee nieuwe spelmodi, respectievelijk Endless Mode en Expert Mode, op Apple Arcade, Nintendo Switch en pc en Mac via Steam op donderdag 3 november 2022.

Verander 15 iconische steden zoals Tokio, Lissabon en Los Angeles in een canvas van artistiek wegwerk en verkeersefficiëntie in de Endless Mode, de meest gevraagde community feature tot nu toe. Begin een nieuwe stad in het speltype Eindeloos of kies ervoor om na een Game Over verder te gaan om de metropool van je dromen te bouwen. Speel in je eigen tempo zonder de dreiging dat de stad eindigt voordat je dat wilt, en verdien onderweg upgrades door mijlpalen te bereiken en een efficiënte stad te bouwen.

Bereid je voor op nieuwe obstakels en een kans om de beste te verslaan in het speltype Expert, geïnspireerd op het speltype Extreme van Mini Metro. Leer wat inzet echt betekent als wegtegels en upgrades snel een permanent onderdeel van de stad worden. Speel strategisch met toegang tot de volledige reeks upgrades aan het einde van elke week, maar zorg ervoor dat je vooruit plant, want een upgrade kan niet twee keer achter elkaar worden geselecteerd. Beklim een gloednieuw klassement in Expert Mode op elke kaart en neem het op tegen de hoogste rang van civiele ingenieurs voor de toppositie.

De Endless & Expert Update wordt vergezeld door meer door de community gevraagde verbeteringen van de levenskwaliteit. Ontdek een nieuwe multi-level handmatige zoomoptie om je favoriete manier te kiezen om wegen door de stad te tekenen op elk platform, en maak goed geïnformeerde beslissingen met de mogelijkheid om je huidige stadsindeling te bekijken voordat je een upgrade kiest aan het einde van elke in-game week.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password