Minecraft Legends is nu beschikbaar

Minecraft Legends is nu beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, 4, Steam, Windows 11|10, in PC Game Pass, Xbox Game Pass en via Xbox Cloud Gaming. Ten slotte kun je met sommige Samsung Smart TV’s Minecraft Legends uitproberen, er is geen console nodig. Cross platform multiplayer is bij de lancering beschikbaar op al deze devices.

Minecraft Legends is een geheel nieuwe actie strategie game van Mojang Studios en Blackbird Interactive, waarin spelers een zacht land van weelderige biomen en rijke hulpbronnen kunnen verkennen dat op het punt staat te veranderen. De Piglin invasie is begonnen en het is aan de spelers om bondgenoten te inspireren en hen te leiden in strategische gevechten om de bovenwereld te redden! Onze review kan je hier lezen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password