Minecraft Education lanceert CyberSafe: Good Game voor Safer Internet Day

Voor Safer Internet Day vandaag kondigt Xbox met trots aan dat Minecraft Education CyberSafe: Good Game lanceert, het derde deel van zijn meeslepende online leerwerelden met veiligheidsthema.

Door middel van unieke scenario’s en uitdagingen helpt dit verhaalavontuur spelers de verantwoordelijkheden, hulpmiddelen, reacties en methoden te begrijpen voor gezonde online interacties, samenwerking en om belonende digitale ervaringen mogelijk te maken. Spelers zullen leren navigeren door veelvoorkomende situaties en emoties die ze online tegenkomen – en natuurlijk het plezier in het gamen behouden!

Naast Minecraft Education neemt Microsoft ook deel aan Safer Internet Day door zijn jaarlijkse Global Online Safety Survey te publiceren. Hieruit bleek dat er enthousiasme is voor het toegenomen gebruik van generatieve AI-technologie, en dat steeds meer jongeren met hun ouders praten over onlinerisico’s; terwijl er ook een groter bewustzijn van veiligheidsvoorzieningen en hulpmiddelen nodig is.

Als je meer wilt weten over dit onderzoek, aarzel dan niet om de volledige resultaten te raadplegen in de On the Issues blog van Microsoft, die de nieuwe Microsoft Family Safety Toolkit bevat om gezinnen te ondersteunen terwijl ze samen door online-omgevingen navigeren.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password