Mine actie-loguelike ‘Bore Blasters’ – vandaag uit

De Schotse studio 8BitSkull heeft BORE BLASTERS, een actie-roguelike over mijnbouw, vandaag uitgebracht op Steam met ondersteuning voor Windows PC, MacOS, Linux en Steam Deck. De demo voor BORE BLASTERS, die beschikbaar was tijdens Steam Nest Fest, werd meer dan 10.000 keer gedownload en genereerde meer dan 17.000 verlanglijstjes voor de release, en kreeg veel lof toegezwaaid van zowel spelers als de pers.

BORE BLASTERS plaatst je in de stoel van een geavanceerde dwergengyrocopter uitgerust met een krachtige machinegeweerboor, ontworpen om met gemak door steen te breken. Terwijl je je een weg baant door de diepten, verzamel je zeldzame edelstenen en ertsen, ontdek je krachtige nieuwe upgrades waarmee je sneller door steen kunt hakken en vecht je tegen zwermen vijanden terwijl je de mysteries diep onder je ontdekt.

De kern van BORE BLASTERS draait om snelle en bevredigende actie waarbij je je machinegeweer gebruikt om door stenen van verschillende hardheid te knallen. Ontdek tijdelijke upgrades die diep in de rotsen verborgen zitten en waarmee je sneller kunt mijnen. Geef je buit uit om permanente upgrades te kopen waarmee je je gyrocopter kunt verbeteren.

Graaf door verschillende procedureel gegenereerde biomes met elke keer nieuwe uitdagingen. De diversiteit aan levels, vijanden en upgrades biedt eindeloos speelplezier. Je kunt zo snel of zo lang rennen als je wilt, zolang je brandstof en je gezondheidsbalk het maar volhouden. Als je de overwereld verkent, krijg je toegang tot steeds uitdagendere mijnschachten die naar diepere en gevaarlijkere mysteries leiden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password