Milestone kondigt RIDE 5 aan

Milestone onthult RIDE 5, het nieuwe deel in de serie motorrace-simulatie-games die geliefd is bij virtuele coureurs van over de hele wereld. Als eerste New Gen-exclusieve titel van Milestone verschijnt RIDE 5 op 24 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam en Epic.  Ga voor het goud in een nieuwe career-mode met een commentator en 10 rivalen.

ARVE Error: Invalid URL https://www.youtube.com/embed/0kuZ93yzyO0 in url

Voor het eerst in de serie kunnen virtuele race-fans genieten van een career-mode met een commentator die evenementen aankondigt en spelers tijdens hun race-avontuur de weg wijst. De career-mode bestaat uit vier hoofdrace-bundels, met diverse evenementen die achter elkaar ontgrendeld moeten worden, en een klassement dat de prestaties van spelers volgt. Om de competitie extra pittig te maken, krijgen spelers in de career-mode concurrentie van 10 rivalen met elk hun eigen persoonlijkheden, achtergrond en uiterlijkheden. Spelers moeten deze rivalen allemaal verslaan om de top van het klassement te bereiken. De career-structuur wordt aangevuld met een set secundaire uitdagingen, voor een totaal van ruim 200 speelbare evenementen.

De endurance races ondersteunen nu in-race save- en rewind-functies voor meer flexibiliteit en controle over het game-seizoen, terwijl de single-race- en time-trial-modes de perfecte plaatsen zijn om te oefenen, vertrouwd te raken met de verschillende motorcategorieën en topprestaties te leveren.

High-end-technologie maakt het racen echter dan ooit
Het potentieel van New Gen-consoles en top-range pc-configuraties wordt volop benut met vele technologische verbeteringen. Dit resulteert in de meest authentieke en spannendste motorrace-simulatie ooit, met een nieuw, verbluffend niveau van realisme en levensechte ervaringen. Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise heeft het team uit Milaan een dynamisch weersysteem toegevoegd, dat in realtime de temperatuur van baan en lucht berekend om tijdens races realistische weersveranderingen te genereren, waardoor de race-ervaring een extra strategische dimensie krijgt. Daarnaast is het hemelsysteem verandert, van tweedimensionale, op foto’s gebaseerde technologie naar driedimensionale volumetric-wolken. Hierdoor kunnen spelers nu zien hoe wolken van vorm veranderen en op basis van hun dichtheid licht doorlaten en reflecteren, wat leidt tot adembenemende uitzichten. De technologische verbeteringen zijn ook van invloed op de physics van de motorfietsen, die in elk aspect zijn verbeterd, van de interactie tussen de coureur en de motor tot de verschillende hellingshoeksnelheden in elke motorcategorie.

Vele aanpassingsopties voor eindeloos raceplezier
RIDE 5 is gemaakt om spelers volop vrijheid te bieden, zodat ze hun eigen weg door de wereld van motorraces kunnen vinden. Belangrijk onderdeel daarvan is de race-creator-mode, die spelers de regie over de competitie laat voeren en eindeloos veel scenario’s voor races en kampioenschappen laat maken. Daarbij kunnen spelers bepalen welke motorcategorieën mogen deelnemen, tegenstanders en tracks selecteren, nieuwe bestickeringen ontwerpen, en zelfs de punten- en regelsystemen aanpassen. Deze nieuwe standaard in het motorrace-genre biedt zelfs qua toegankelijkheid baanbrekende mogelijkheden. Beginnende spelers kunnen een uitgebreide set racehulp-opties benutten voor volledige controle over hun motorfiets, inclusief hulp voor remmen, bochten, sturen en gasgeven, de ideale baan, en vele andere parameters, om zelfs de pittigste parkoersen te veroveren.

Tenslotte moedigt RIDE 5 spelers aan om hun creativiteit de vrije loop te laten dankzij veelzijdige editors voor het aanpassen van motors, pakken en helmen. Spelers kunnen hun creaties online delen, ook tussen platformen, om iedereen van hun beste ideeën te laten genieten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com