Milestone en Feld Motor Sports lanceren Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6

Milestone en Feld Motor Sports, Inc. lanceren met veel plezier Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6. De enige gelicenseerde Supercross-videogame met de officiële coureurs en tracks van seizoen 2022 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam voor Windows pc. De PlayStation-versie biedt een gratis upgrade van PS4 naar PS5, terwijl de Xbox-versie Smart Delivery ondersteunt.
Dit nieuwe deel in de historische franchise laat spelers de ware geest van Supercross beleven in acht verschillende game modes, met zowel competities als de vrijheid om te crossen waar spelers maar willen. Met racelegende Jeremy McGrath als gids gaan spelers op reis door de wereld van Supercross: van de eerste tutorials en uitdagingen in de Supercross Academy tot aangepaste missies en trainingen. Zowel nieuwkomers als terugkerende spelers zullen de hulp van deze “King of Supercross” goed kunnen gebruiken om de vernieuwde, even realistische als voldoening schenkende, gameplay onder de knie te krijgen. Spelers van alle niveaus kunnen dankbaar gebruikmaken van diverse nieuwe tools en instellingen voor gepersonaliseerde rijhulpopties (zoals automatisch sturen, automatisch remmen, automatisch gas geven, enz.) en opties voor het instellen van de motorfiets. Het vinden van de juiste instelling voor de motor is van groot belang om de top te bereiken in de career-stand, beginnend in de klassementen van de  250SX-klasse en eindigend met de kampioenstitel van de 450SX-klasse.

Omdat racen niet alleen draait om wedstrijden maar ook een lifestyle is, biedt Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6 spelers de ruimte om ook buiten de competities van hun motors te genieten. De perfecte plek om solo of met vrienden te chillen en ontspannen is het nieuwe Supercross Park, een reusachtige free-roaming omgeving met vijf verschillende gebieden vol hellingen voor enorme jumps, originele tracks, en vele andere elementen om op eigen tempo te verkennen. Spelers kunnen vol gas de Peak bestormen, stunts uitvoeren in de hangars en verlaten vliegtuigen van de Airport, de geheimen van  de Quarry doorgronden, en racen als een kampioen in het Stadium. Het vijfde gebied is geïnspireerd door het werkelijke FanFest en laat spelers herstellen van blessures door de speciale uitdagingen van het  Rider Shape System te voltooien. Spelers kunnen hier ook speciale missies van Jeremy McGrath aannemen om hun skills te verbeteren.

Ook nieuw is Rhythm Attack, een split-screen mode die spelers snelle potjes 1-tegen-1 laat racen op een rechte baan, zonder bochten of tweede kansen. Daarbij kunnen vrienden deelnemen aan een eliminatie-toernooi, waarbij de laatst overgebleven speler tot kampioen wordt gekroond.

Om de online-ervaring te verrijken is er voor het eerst full console cross-play, zodat spelers op verschillende consoles tegen elkaar kunnen racen. Daarnaast is er een nieuw klassementsysteem dat online-prestaties nauwgezet bijhoudt.

Tenslotte zijn de populaire helm- en track-editors uit vorige edities ook dit keer weer present. Spelers kunnen kiezen uit een breed aantal ontwerp-opties om hun persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen en hun creaties delen met de online community, ook cross-platform.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password