Milestone en Feld Motor Sports kondigen Monster Jam Showdown aan

Milestone en Feld Motor Sports kondigen met veel plezier een nieuwe samenwerking aan. Zoals zojuist werd onthuld in de Xbox Partner Preview-showcase, bundelen de twee bedrijven opnieuw hun krachten voor de ontwikkeling van Monster Jam Showdown, de gloednieuwe officiële Monster Jam-videogame, die het spectaculairste motorsportevenement op vier wielen tot leven brengt. De game is een nieuwe titel in de line-up van Milestone en verschijnt in 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam en Epic Games Store.
Monster Jam Showdown is ontwikkeld op basis van de Unreal Engine 5 en maakt gebruik van geavanceerde technologie om levensechte omgevingen te creëren, zoals nooit eerder vertoond in een Milestone-game, met veel grafische details en een verbluffend lichtsysteem. Daarnaast maakt de nieuwe technologie nieuwe gameplay en het realistische physics-systeem mogelijk. Dit alles resulteert in een overweldigende ervaring die spelers het beste biedt van Monster Jam, en nog veel meer. Spelers kunnen niet alleen genieten van de officiële competities, maar de iconische trucks ook besturen in unieke omgevingen en deelnemen aan diverse evenementen die net zoveel plezier en spektakel zullen leveren als de sport zelf. De game zal in totaal 66 officiële Monster Jam-trucks bevatten (40 trucks zijn present in het basisspel, 26 komen beschikbaar via gratis of premium DLC’s) en meer dan 140 paint-outs om te ontgrendelen en te gebruiken. Voor een getrouwe beleving van Monster Jam live-evenementen, zullen fans strijden in alle drie soorten locaties: American football-velden, honkbalstadions en speedways, met rechthoekige, ruitvormige en ovale lay-outs. Daarnaast kunnen spelers hun favoriete Monster Jam-trucks besturen in drie originele omgevingen, geïnspireerd door Amerikaanse natuurgebieden: de uitgestrekte woestijn van Death Valley, de prachtige bossen en kristalheldere rivieren van Colorado, en de ruige, winterse bergen van Alaska. In totaal zijn er 10 officiële game-modes voor een robuuste mix van arcade-ervaringen, van officiële evenementen tot onderlinge races, freestyle en speciaal ontworpen evenementen, zowel online als offline, inclusief split-screen.

Om iedereen direct te laten ervaren hoe opwindend het voelt om  mechanische machines met 1.500 pk te beheersen, biedt Monster Jam Showdown arcade-gameplay, verrijkt met uitgebreide en aanpasbare rijhulp-opties. Op deze manier kan iedereen de ware geest van Monster Jam beleven door op eenvoudige wijze indrukwekkende manoeuvres en dynamische stunts uit te voeren. Tegelijkertijd zorgen de technologie en expertise van Milestone voor waarheidsgetrouwe physics, resulterend in een even laagdrempelige als voldoening schenkende game-ervaring.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password