Mighty Goose Gratis DLC Surft naar Steam, Switch, PlayStation, Xbox Game Pass

Mighty Goose, de over-the-top, run-and-gun, getitelde gans game, ontwikkeld door Blastmode en MP2 Games met uitgeverij door PLAYISM, broedt de volledig bewapende hoender’s laatste missie uit in gratis DLC die nu beschikbaar is op Nintendo Switch, Steam voor PC, Mac, en Linux; PlayStation 4|5; en Game Pass voor PC, Xbox One, en Xbox Series X|S.
De waggelende, wapentrekkende premiejager, Mighty Goose, ontvangt een noodoproep die hen oproept naar de waterige Planeet Ceto, die wordt aangevallen door de schurkachtige Evil Baron. Land te midden van de brute chaos die heerst over de arme inwoners van wat eens een paradijs was en vecht tegen hordes vijanden in deze hommage aan klassieke side-scrolling arcade games.

Breng golven van vernietiging terwijl je op een surfplank rijdt. Stap in een nieuw onderzeeërachtig aquatisch aanvalsvoertuig en verander sinistere zeedieren in sushi. Neem het vervolgens op tegen de Baron om voor eens en altijd over het lot van deze planeet te beslissen – en om ervoor te zorgen dat Mighty Goose betaald wordt; intergalactisch premiejagen is niet goedkoop.

Gelukkig is deze woeste vogel volledig opgeladen, want Mighty kan alle vrijgespeelde en verbeterde vaardigheden gebruiken in deze nieuwe wereld, die vrijkomt na het voltooien van de campagne. Geniet van nieuwe pixel art van Richard Lems (KUNAI) en een aantal knallende nieuwe tracks van componist Dominic Ninmark (Blazing Chrome). Vergeet niet een tweede controller mee te nemen en laat een vriend Mighty’s metgezel besturen!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password