Middeleeuwse RPG, ‘Wartales’, slijpt vanaf nu de messen op Xbox

Wartales, de middeleeuwse open-wereld tactische RPG met meer dan 800.000 verkochte exemplaren op Windows PC via Steam en Nintendo Switch, leidt vandaag zijn uitverkorenen naar Xbox en PC.

Ontwikkelaar en uitgever Shiro Unlimited nodigt iedereen uit om hun troepen naar glorie te leiden in een land dat wordt geteisterd door een eeuwenlange plaag. Er is veel vraag naar huurlingen die dapper of wanhopig genoeg zijn om elke klus aan te nemen. Rekruteer een meedogenloze strijdmacht en verzamel premies om de zakken van je huurlingen te vullen. Trek eropuit gewapend met een divers arsenaal aan wapens en mankracht.
Overleef met alle middelen die nodig zijn, neem missies aan en slaag in uitdagende confrontaties. Neem het op tegen wilde dieren, berekenende schurken en corrupte vredeshandhavers en positioneer je teamleden tactvol om de perfecte kill uit te voeren. Trek door besneeuwde bergen en drukke koninkrijken om grote mysteries te ontrafelen.

Sla je kamp op voor de nacht om in de behoeften van de groep te voorzien: behandel wonden, repareer pantsers, train koopzwaarden en eet een warme maaltijd. Verbeter de statistieken met vaardigheidspunten voor elke kameraad en maak nieuwe wapens en schilden om je voor te bereiden op het volgende avontuur. Reis door verschillende regio’s op een eeuwigdurende reis om een leven vol goud en roem te bereiken in dit verraderlijke rijk.

Allianties zijn cruciaal voor het overleven van de warband. Werk samen met maximaal drie andere betrouwbare kameraden in co-op voor vier spelers, compleet met crossplay-mogelijkheden voor Xbox- en PC Game Pass-gebruikers. Dompel je vrijelijk onder in de inhoudsrijke open wereld op beide platforms tegelijk met de handige cross-save functie.

Wartales is nu verkrijgbaar op Xbox en Xbox Game Pass, maar ook op Nintendo Switch en Windows PC via Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password