Middeleeuwse actie-RPG Enclave HD op 5 december verkrijgbaar voor PlayStation 5

Zij die geloven in de balans tussen Licht en Duisternis zijn gezegend met naïviteit. De strijd om het evenwicht eindigt nooit echt en er staat een nieuwe strijd voor de deur. Ziggurat Interactive nodigt je uit om opnieuw het voortouw te nemen met de komst van Enclave HD op PlayStation 5 op 5 december 2023.

De third-person actie-RPG is terug in zijn beste vorm ooit, met bijgewerkte graphics, een opgefriste soundtrack en kwaliteitsverbeteringen die de miljoenenverkochte Enclave naar de moderne tijd hebben gebracht. De intense middeleeuwse gevechten, gebouwd met de zes beschikbare klassenopties voor elke factie in het achterhoofd, voeren de spelers door de twee afzonderlijke campagnes.

De dubbele campagnes laten het land Celenheim in al zijn gebroken glorie zien. Duizend jaar geleden werd het land gescheiden door een grote kloof tussen de krachten van het Licht en de Duisternis, waardoor de mensen van Celenheim werden beschermd tegen de kwaadaardige opmars van Dreg’Atar en de vrede werd bewaard. De scheur die de vrede heeft bewaard, is zich aan het sluiten. Nu is het aan een onwaarschijnlijke held om op te staan en over het lot van Celenheim te beslissen. Of het een verhaal wordt van een dappere krijger die het hart van de duisternis raakt of een kampioen van het kwaad die degenen die zijn zicht onwaardig zijn, uitroeit, is aan de speler om te beslissen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password