Microsoft organiseert geen persconferentie tijdens Gamescom

Microsoft zal dit jaar geen persconferentie organiseren tijdens Gamescom. De voorgaande jaren heeft Microsoft dat wel gedaan.

Microsoft liet weten dat het wel op de beurs staat met aankomende games zoals Gears of War 4, Forza Horizon 3, ReCore, Sea of Thieves en Halo Wars 2. Deze games waren ook op E3 aanwezig.

Daarnaast houdt Microsoft een “nieuw en intiem” evenement genaamd Xbox FanFest 2016, voor mensen die tijdens Gamescom in Keulen zijn.

Sony besloot vorig jaar ook geen persconferentie te houden op Gamescom, maar deed dat kort daarna wel op de Paris Games Week. Sony heeft zijn plannen voor Gamescom nog niet aangekondigd. Gamescom wordt in de week van 15 augustus gehouden in Keulen, Duitsland.

Gamescom-Logo

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password