Microsoft onthuld wraps voor Xbox Series X consoles

Xbox is verheugd om de geheel nieuwe console wraps voor de Xbox Series X te onthullen. Met deze wraps kunnen gamers die hun consoles op een meer betaalbare en duurzame manier willen aanpassen dan het kopen van een speciale of beperkte editie. Wanneer de skins voor de Xbox Series X console worden gelanceerd, hebben ze de keuze uit twee originele ontwerpen: het “Starfield” design dat perfect past bij de onlangs uitgebrachte Starfield Controller en Headset, en het “Mineral Camo” design.

De wraps zijn speciaal ontworpen voor de Series X en hebben een op maat gemaakte, nauwkeurige pasvorm. Met elk detail is rekening gehouden om ervoor te zorgen dat de prestaties van jouw console behouden blijven: de ventilatieopeningen zijn allemaal vrij en er zijn kleine voetjes aan de onderkant van de omhulsels toegevoegd om ervoor te zorgen dat de lucht vrij door de console kan stromen.

De Xbox Series X console wrap – Starfield zal op 18 oktober verkrijgbaar zijn voor €49,99, en de Mineral Camo wrap zal op 10 november beschikbaar zijn voor €44,99. Deze wraps zijn vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order in de Microsoft Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password