Microsoft Flight Simulator viert gamescom met zijn allereerste City update en deelt nieuwe details voor zijn 40th Anniversary Edition

Om de terugkeer van Gamescom te vieren, heeft Microsoft Flight Simulator vandaag de allereerste City Update uitgebracht, met vijf gloednieuwe Duitse steden met fotogrammetrie: Hannover, Dortmund, Dusseldorf, Bonn en Keulen. Simmers zullen zelfs de beroemde Koelnmesse kunnen spotten, de thuisbasis van de befaamde gamescom-show. Deze gratis update kan nu worden gedownload van de in-sim marktplaats.
Microsoft Flight Simulator
Verder onthulde het Microsoft Flight Simulator team extra details over de aankomende release van de spannende 40th Anniversary Edition. Deze zal op 11 november 2022 gratis beschikbaar zijn voor bezitters van Microsoft Flight Simulator of Xbox Game Pass-leden en zal voor het eerst sinds 2006 helikopters en zweefvliegtuigen bevatten, de meest gevraagde uitbreidingen door onze community. Naast de helikopters en zweefvliegtuigen introduceren we een andere door de community veelgevraagde functie: een levensecht vliegtuig, de geavanceerde Airbus A-310 waarin bijna elke knop werkt zoals verwacht.

Microsoft Vluchtsimulator
We vieren ook de legendarische geschiedenis van de luchtvaart met zeven beroemde historische vliegtuigen in de Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition. Deze vliegtuigen zijn onder andere de Wright Flyer uit 1903, de Curtiss JN-4 Jenny uit 1915, de Ryan NYP Spirit of St. Louis uit 1927, de Douglas DC-3 uit 1935, de prachtige Grumman G-21 Goose uit 1937, de Havilland DHC-2 Beaver uit 1947 en de beroemde Hughes H-4 Hercules uit 1947 (het grootste watervliegtuig en het grootste houten vliegtuig ooit gemaakt), ook wel bekend als de Spruce Goose.

We voegen ook vier klassieke luchthavens toe, waaronder het Meigs Field in Chicago dat een traditionele startluchthaven is voor de Microsoft Flight Simulator franchise. Het is een spannende update vol luchtvaartgeschiedenis om onze gemeenschap en de schoonheid van de luchtvaart te vieren!

Samengevat zal de 40th Anniversary Edition brengen:

  • 4 klassieke commerciële luchthavens
  • 10 zweefvliegvelden
  • 12 nieuwe vliegtuigen
  • 14 heliports
  • 20 klassieke missies uit het verleden van de franchise
  • We hopen dat je de vandaag beschikbare City Update 01 (Duitse steden) bekijkt en meekijkt terwijl we ons opmaken om je op 11 november de Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition te brengen. De hemel roept!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com