Microsoft Flight Simulator viert 10 miljoen piloten

Sinds de release van de nieuwste versie van Microsoft Flight Simulator 27 maanden geleden, heeft Microsoft 27 robuuste updates voor simmers uitgebracht. Allemaal geheel gratis!

Op 11 november vierden we de 40e verjaardag van de franchise met de release van Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition. Vandaag zijn is Microsoft verheugd aan te kondigen dat meer dan 10 miljoen piloten hebben kunnen genieten van de schoonheid van de wereld en onder de indruk zijn van de pracht en wonderen dankzij Microsoft Flight Simulator op Windows pc, via Xbox Cloud Gaming en op Xbox consoles.

“We hadden deze mijlpalen niet kunnen bereiken zonder de voortdurende steun, inzet en bijdragen van onze geweldige community”, aldus Microsoft. En aangezien de cijfers vandaag in de schijnwerpers staan, willen ze nog een paar indrukwekkende prestaties van de community delen:

  • 500 miljoen vluchten
  • 64 miljard kilometer afgelegd
  • Het equivalent van 10 miljoen reizen rond de wereld
  • Het equivalent van 200 retourvluchten van de aarde naar de zon

En dat is nog maar het begin! We hebben grootse plannen voor 2023 en later. Doe vandaag nog mee met de 10 miljoen Microsoft Flight Simulator piloten! The sky is calling!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password