Micro Machines: Mini Challenge Mayhem komt op 4 januari naar VR-platforms

Micro Machines: Mini Challenge Mayhem, de racegame voor speelgoedauto’s en circuits van WIMO Games in samenwerking met de wereldwijde leider op het gebied van branded entertainment Hasbro, komt tot leven op donderdag 4 januari 2024 op Meta Quest 2 & 3 en SteamVR, zoals aangekondigd tijdens de UploadVR Showcase van december 2023.
Creëer de fantastische banen uit nostalgische kinderdromen met Micro Machine-speelgoed en plastic banen. De VR-tools van Mini Challenge Mayhem bieden aankomende ingenieurs alles wat ze nodig hebben om ongelooflijke circuits te maken die de fysica tarten. Race er vervolgens doorheen met auto’s, waarbij je het gaspedaal gebruikt om het pedaal tot op het kleine metaal te duwen en slim gebruikmaakt van de snelheid in de bochten.

Maak circuits in een virtuele wereld of gebruik Mixed Reality om ze zo dicht mogelijk bij de echte wereld te brengen. Stuur auto’s door zwevende racebanen in de keuken en maak loop-de-loops rond huisdieren. Rij door een portaal in de slaapkamer naar de woonkamer, allemaal met een eenvoudig te gebruiken interface met VR-controllers.

Creatie en racen worden gecombineerd in het speltype Campaign, waarin je onder andere de snelste tijd moet rijden of punten moet scoren door stunts uit te voeren. Om te bewijzen dat je deze prestaties waard bent, speel je nieuwe circuits en auto-onderdelen vrij waarmee je alles kunt perfectioneren, van dragracetijden tot het vergroten van de totale en baldadige verwoesting die alleen een (miniatuur) monstertruck kan aanrichten.

“Hasbro’s Micro Machines prikkelen de verbeelding en virtual reality-platforms bieden de perfecte zandbak om creativiteit naar een hoger niveau te tillen”, zegt Dave Rosen, CEO van WIMO Games. “Of Micro Machines: Mini Challenge Mayhem gamers inspireert om unieke VR-tracks te maken of mixed-reality te omarmen met racen in hun eigen huis, we willen dat iedereen de passie van de kindertijd omarmt en hun verbeelding de vrije loop laat.”

Micro Machines: Mini Challenge Mayhem verschijnt op donderdag 4 januari voor Meta Quest 2 & 3, PSVR2 en Steam VR.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password