Micro Machines Mini Challenge Mayhem brengt nieuwe inhoud onder de aandacht voor de MIX NEXT Showcase

Micro Machin es Mini Challenge Mayhem, de racegame voor speelgoedauto’s en het maken van circuits, komt het podium op tijdens de MIX Next Showcase met een gloednieuwe gameplaytrailer die meer beelden laat zien van de aankomende VR-titel in de aanloop naar de release in Q1 2024 op VR-platforms.
Herleef de gouden tijden van het racen met speelgoedauto’s op circuits, waarbij virtuele realiteit anders onmogelijke banen tot leven brengt. Zelfs fysica-brekende onmogelijkheden liggen binnen hun bereik, met bewegende baanonderdelen, portalen en zwevende ophangingen in de lucht onder de toolkits van de game om de wildste fantasieën mogelijk te maken.

Bouw de juiste baan en kies de juiste auto om verschillende uitdagingen te voltooien. Gebruik eenvoudige VR-besturingselementen om van schansen te vliegen, stunts uit te voeren, door obstakels te botsen en gevaren te ontwijken. Bouw circuits in een fantasieruimte of gebruik Mixed Reality om auto’s te laten racen in echte ruimtes rond huisdieren en door portalen tussen woonkamers, keukens en slaapkamers.

Micro Machines Mini Challenge Mayhem draait alle gaskleppen open en scheurt over virtuele circuits in Q1 2024 op nog aan te kondigen VR-platforms.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password