Metroidvania Bullet-Hell TEVI komt 30 november naar Steam en Switch

Onafhankelijke uitgever Neverland Entertainment en de befaamde Rabi-Ribi studio CreSpirit hebben aangekondigd dat hun anime metroidvania bullet-hell TEVI op 30 november 2023 naar Steam en Switch komt, en later ook op PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Er is een nieuwe trailer onthuld die de prachtige kunst en hectische gameplay vol actie van de aankomende metroidvania laat zien, en een glimp van de all-star cast met stemacteurs en de themamuziek van hoog niveau.
Combineer snelle bewegingen met snelle aanvallen om Backflip Slashes, Air Dashes en Dagger Throws te combineren tot stun-locking Air Combos om vijanden te breken en hogere combo scores te behalen. Het dynamische moeilijkheidssysteem van TEVI past zich aan de voortgang van spelers aan en zorgt ervoor dat geen enkele vijand te moeilijk is om te overwinnen. Spelers kunnen echter op elk moment de moeilijkheidsgraad aanpassen. Ze kunnen de Expert-modus kiezen voor een echte uitdaging, of de modus verlagen voor een ervaring die gericht is op het aangrijpende verhaal dat zich afspeelt in prachtige omgevingen.

Gema Yue, ontwikkelaar van de Bunnyvania Rabi-Ribi, keert terug als hoofdprogrammeur van TEVI. Verken vrij een prachtige, pixel art-wereld van CreSpirit, gevuld met boeiende personages ontworpen door Ein Lee, gerenommeerd personageontwerper voor de hit animatieserie RWBY, en verrijkt met een uitzonderlijke soundtrack gemaakt door OPUS-serie componist Triodust en gerenommeerd componist 3R2.

Sigil-systeem: Een overvloed aan uitrustbare sigils kan vrij worden geconfigureerd om builds te maken die zijn afgestemd op je voorkeuren en speelstijl. Sommige sigils verbeteren duidelijk de basisstats van spelers, terwijl andere de speelstijl en aanvalspatronen beïnvloeden. Verschillende sigils kunnen zorgen voor heel verschillende gevechtservaringen.

Beoordelingssysteem: In TEVI is het beoordelingssysteem niet alleen voor gevorderde spelers. Het moedigt elke speler aan om verschillende vaardigheden en combo’s uit te proberen om een hoge combo-score te halen. Een hogere score verbetert de aanvalskracht en geeft zelfs speciale effecten aan sommige vaardigheden of combo’s. Het is als een beloning voor ervaren spelers. Het is als een beloning voor ervaren spelers om gevechten spannender te maken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password