Metgezellen van wezens schitteren in nieuw commentaar voor gezellige coöp Ikonei-eiland: Een earthlockavontuur

Uitgever Jetpack Collective en Snowcastle Games, een onafhankelijke spelontwikkelaar uit Oslo, hebben vandaag een nieuwe video met commentaar van de ontwikkelaar uitgebracht, waarin de nadruk ligt op de gezelschapswezens in Ikonei Island: An Earthlock Adventure. De op Stardew Valley geïnspireerde Earthlock spinoff, Ikonei Island: An Earthlock Adventure komt op donderdag 9 november uit op PC, Xbox en PlayStation, met Switch op een later tijdstip. Je kunt de game ook gratis spelen met iemand die de game bezit via de Ikonei Island: Friends’ Pass, die eerder deze maand op Steam is gelanceerd!

De nieuwe video met commentaar van de ontwikkelaar richt zich op de banden die je kunt opbouwen met wezens op het eiland en laat zien hoe je hun unieke vaardigheden kunt gebruiken om materialen te verzamelen en de geheimen van het magische eiland waarop de game zich afspeelt te ontdekken. Er wordt uitgelegd hoe belangrijk het is om voor je wezentje te zorgen als het gaat om het opbouwen van relaties en het ontgrendelen van coole nieuwe vaardigheden.

Deze video volgt op een recent commentaar van de ontwikkelaar over de bouw- en decoratieaspecten van Ikonei Island, een spel dat het plezier van het boeren combineert met de opwinding van het bouwen van je eigen unieke huis. De game biedt een heleboel creatieve functies, waaronder de mogelijkheid om je huis te bouwen, upgraden en uit te breiden naar je eigen visie, of dat nu een knus huisje met een tuin is, of een schattige camping met een uitgestrekte boerderij. Van weelderige tuinen tot gezellige interieurs, de macht om je leefruimte vorm te geven ligt in je eigen handen en de mogelijkheden zijn eindeloos.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password