Metal Gear Solid Delta: Snake Eater & MGS Master Collection komen naar PS5, XSX en PC

Op de PlayStation Showcase heeft Konami vandaag de aankomende Metal Gear Solid 3 remake onthuld. De aankondiging volgt op meer dan een jaar van geruchten over de ontwikkeling van de remake.
Ontdek het ontstaansverhaal van de iconische militaire agent Snake en begin het plot van de legendarische Metal Gear-serie te ontrafelen. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater brengt ongekende nieuwe graphics, meeslepende stealth actie gameplay en geluiden naar het meeslepende verhaal als spelers opnieuw terugkeren naar de wereld van Metal Gear.

Het originele Metal Gear Solid 3: Snake Eater diende als een prequel op de Metal Gear games onder leiding van Solid Snake, en volgt de legendarische Naked Snake/Big Boss’s heldendaden in de USSR tijdens de Koude Oorlog van de jaren ’60.

Daarnaast is ook de Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 aangekondigd, met daarin Metal Gear Solid, MGS2 en MGS3! Deze komt ergens in de herfst van 2023 uit.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com