Meridiem Games to Release Limited Edition Boxed Version of Fort Solis in Europe

Meridiem Games kondigt een nieuwe uitgeefovereenkomst aan met ontwikkelaars Fallen Leaf en Black Drakkar Games en uitgever Dear Villagers om op 6 oktober 2023 een gelimiteerde fysieke versie van de third-person sci-fi thriller Fort Solis voor PlayStation 5 uit te brengen. In Fort Solis, dat zich afspeelt in een geïsoleerde mijnbouwfaciliteit op Mars, moeten spelers het mysterie van de vermiste bemanning oplossen en de geheimen ontdekken die diep in het complex verborgen liggen.

Meridiem Games is verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van de fysieke PlayStation 5-editie van Fort Solis, die in oktober in gespecialiseerde winkels in heel Europa te koop zal zijn. De gelimiteerde fysieke versie bevat een speciale 3D-cover en een exclusieve ansichtkaart met metallic effect. De dooseditie is nu beschikbaar om te pre-orderen.

Het verhaal begint met ingenieur Jack Leary die reageert op een noodsignaal van de naburige Mars mijnfaciliteit Fort Solis, gelegen in de verlaten woestijn van de rode planeet. Jack wordt gewaarschuwd voor een dreigende zandstorm en gaat naar binnen om contact te leggen met de bemanning, maar vindt zichzelf alleen en de basis lijkt verlaten. Naarmate de nacht langer wordt, escaleren de gebeurtenissen, lopen ze uit de hand en begint het mysterie van wat er met de bemanning is gebeurd zich te openbaren. De stormen steken op en beperken Jacks ontsnapping terwijl hij probeert vol te houden tot de ochtend aanbreekt.

Meeslepende verhalen

Fort Solis wil een high-fidelity ervaring bieden die is ontworpen om de speler volledig onder te dompelen in de cast en de lange nacht. Met optredens van Roger Clark, Troy Baker en Julia Brown probeert Fort Solis in elk hoofdstuk emotie, angst, empathie en nog veel meer over te brengen.

Ter ondersteuning van het hoofdverhaal zijn er extra momenten uit het verhaal opgenomen, zoals audioregistraties, bewakingsbeelden of gebeurtenissen uit het heden en verleden. Ze worden vergezeld door video-opnamen die door het hele team zijn gemaakt, met details over de gebeurtenissen voor en misschien zelfs na die nacht dat het alarm afging in Fort Solis…

Fort Solis verkennen

Het skelet van Fort Solis is boven en onder de grond gebouwd. De basis bevat verschillende locaties, elk met zijn eigen boven- en ondergrondse niveaus. Spelers kunnen de geïsoleerde oppervlakte verkennen waar stormen aanhouden, de griezelige diensttunnels zonder licht, of de vele afdelingen die helpen bij het dagelijks functioneren van Fort Solis, zoals Engineering, Medicine en Communications.

Naarmate het verhaal zich ontwikkelt, kunnen plekken gemakkelijk opnieuw worden bezocht om meer context te krijgen of om te blijven dienen als achtergrond voor het lot dat Jack elk uur te wachten staat.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password