Men of War II onthult een nieuwe epische trailer

Veel spelers en liefhebbers van strategiespellen kijken reikhalzend uit naar het vervolg op de RTS-franchise Men of War II, dat in 2023 zal verschijnen. De beslissing om de oorspronkelijke releasedatum van 2022 te verschuiven, werd genomen om ruimte te maken voor nieuwe functies en inhoud die door de fans werden voorgesteld en om het spel zelf te verbeteren, wat niet mogelijk zou zijn door vertragingen veroorzaakt door de oorlog in Oekraïne.

De Oekraïense studio Best Way was gevestigd in Severodonetsk en moest zijn personeel en hun gezinnen helpen verhuizen na de gebeurtenissen van 24 februari 2022, tijdens welke periode de ontwikkeling werd stilgelegd. Desondanks is het team van Best Way de afgelopen maanden gretig teruggekeerd naar de ontwikkeling, en met de hulp van de ondersteunende community van fans rondom de franchise, zijn er al verschillende rondes van gesloten playtests gehouden en waren de deelnemers tevreden over de combinatie van klassieke Men of War gameplay en nieuwe features zoals de Frontline, Direct Control, en nog veel meer.

Dankzij de feedback van de spelers die deze tests opleverden, is het ontwikkelingsteam echter van plan om het spel groter en beter te maken dan iedereen oorspronkelijk had gedacht. Het realiseren van deze visie zal meer ontwikkeltijd vergen, maar zowel Best Way als Fulqrum Publishing waren het erover eens dat het de moeite waard zou zijn om de beste en grootste Men of War game ooit te maken.

Deze extra ontwikkelingstijd zal het Best Way team in staat stellen om veel nieuwe content toe te voegen, zoals de veelgevraagde standalone campagne voor het Derde Rijk en nieuwe missies voor andere facties, het verbeteren van veel gameplay features zoals de Dynamic Campaigns, het aanzienlijk upgraden van de gebruikersinterface, en nog veel meer. Meer informatie over alle nieuwe functies en verbeteringen voor het spel komt binnenkort, maar in de tussentijd, ontdek een nieuwe epische trailer voor Men of War II!
“Het uitstellen van de release van een project dat je dierbaar is, is altijd een moeilijke beslissing. Wij geloven echter dat het halen van een deadline nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit en we zijn blij dat Fulqrum Publishing heeft toegestemd om ons de tijd te geven die we nodig hebben om een echt geweldig spel te produceren,” legt Maxim Kamensky uit, Producer van Men of War II bij Best Way.

“Dit uitstel geeft ons ook genoeg tijd voor alle polijst- en balanceringsfases, die hard nodig zijn voor een spel van de omvang van Men of War II. Dank aan onze geweldige community voor hun positieve feedback tijdens de gesloten tests – dit is zeer waardevol. Deze extra tijd geeft ons de kans om een uitzonderlijke ervaring te leveren aan de spelers… Vooral met in het achterhoofd dat zo velen van hen niet kunnen wachten om het te spelen.”

Ervaar de realtime strategie-gameplay van de Tweede Wereldoorlog als nooit tevoren! Men of War II, het nieuwe hoofdstuk in de evolutie van de best gewaardeerde RTS-franchise, brengt je meer eenheden met verschillende specialisaties om te leiden, haarfijne historische nauwkeurigheid, en nieuwe niveaus van visuele en audio-uitmuntendheid, allemaal gecombineerd met de originele hartveroverende actie van de serie. Voer je troepen aan in intense real-time gevechten aan het westelijke en oostelijke front en overrompel je tegenstanders in epische, verhalende singleplayer-campagnes en skirmish-modi, voordat je diep in de multiplayer-actie duikt.

Gebruik geavanceerde militaire strategieën, leg hinderlagen of gebruik brute kracht om te laten zien dat je de grootste militaire leider aller tijden bent. Krijg de volledige controle over verschillende rollen: van luchtmacht en pantsermacht tot infanterie en ondersteuning in snelle gevechten boordevol actie. Men of War II brengt aanzienlijke visuele verbeteringen, vernietigbare omgevingen en een geavanceerde AI, om de klassieke real-time strategiegame te creëren waar fans op hebben gewacht.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password