Men of War II komt met een nieuwe teaser trailer

Fulqrum Publishing en Best Way onthulden een exclusieve teaser trailer van het aankomende vervolg op de veelgeprezen RTS-franchise Men of War II voor de Gamescom 2022. Duik in de belangrijkste gevechten van zowel het westelijke als Oostfront van de Tweede Wereldoorlog in deze nieuwe teaser trailer en maak je klaar om de controle te nemen over het
slagveld! Een volledige trailer zal op 1 september worden gepresenteerd, en voor die tijd kunnen de media  het spel op Gamescom van 24-26 augustus achter gesloten deuren bekijken.

Beleef de realtime-strategiegameplay van de Tweede Wereldoorlog als nooit tevoren! Men of War II, het nieuwe hoofdstuk in de evolutie van de best beoordeelde RTS-franchise, brengt je meer eenheden met verschillende specialisaties om aan te voeren, uiterst precieze historische nauwkeurigheid en nieuwe niveaus van visuele en audio-uitmuntendheid, allemaal gecombineerd met de originele hartveroverende actie van de serie. Voer je troepen aan in intense real-time gevechten aan het westelijke en oostelijke front en overrompel je tegenstanders in epische, verhalende singleplayer-campagnes en skirmish-modi, voordat je diep in de multiplayer-actie duikt.

Gebruik geavanceerde militaire strategieën, leg hinderlagen of gebruik brute kracht om te laten zien dat je de grootste militaire leider aller tijden bent. Krijg de volledige controle over verschillende rollen: van luchtmacht en pantsermacht tot infanterie en ondersteuning in snelle gevechten boordevol actie. Men of War II brengt aanzienlijke visuele verbeteringen, vernietigbare omgevingen en een geavanceerde AI, om de klassieke real-time strategiegame te creëren waar fans op hebben gewacht.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password