Meld je aan voor de Closed Beta van strategiegame Songs of Silence, 14 augustus live

Chimera Entertainment onthult met trots dat hun verhaalrijke strategiespel Songs of Silence op 14 augustus zijn eerste Closed Beta krijgt. Meld je hier aan om toegang aan te vragen en meld je dan aan bij de Discord om deel te nemen. Je krijgt dan toegang tot een geheim kanaal totdat de Beta-test begint. Bekijk voor meer informatie de FAQ.

De Songs of Silence Beta zal uit twee verschillende modi bestaan: er zijn de eerste twee maps van de verhaalgedreven singleplayer campagnemodus, die een jonge koningin volgt op zoek naar een veilige haven voor haar volk, of de soloversie van de PvE-modus waarin je op schermutselkaarten tegen de AI speelt. Hier kunnen spelers de wereld en spelmechanismen op willekeurige kaarten in hun eigen tempo verkennen.

Voor deze Beta zijn er drie biomes beschikbaar – The Light Side, The Dark World en de Silence – elk met een uniek landschap, facties, legers en uitdagingen. Spelers kunnen de 1000 Kingdoms factie testen, met toegang tot tientallen verschillende eenheden om hun legers samen te stellen.

Songs of Silence bevat ook een soundtrack van de componist Hitoshi Sakimoto, bekend van Final Fantasy Tactics, Final Fantasy 12 en Valkyria Chronicles.

Songs of Silence zal voor het eerst speelbaar zijn op gamescom 2023 in Keulen, Duitsland. Aanwezigen kunnen de game voor het eerst bekijken en de demo in de aanloop naar de release op pc en consoles uitproberen. Ook kunnen ze kennismaken met Creative Director Alex Kehr en Lead Designer Laura Schäfer.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password