MegaRoguelite Platformer 30XX vecht voor de toekomst op Nintendo Switch in september

30XX, het vervolg op Batterystaple Games’ MegaRoguelite platformer 20XX waar meer dan 4 miljoen actiehelden van hebben genoten, maakt zich klaar voor lancering op Nintendo Switch volgende maand op de volgende data!

12 sept – Nintendo eShop voor Europa
Reduceer slechte bots tot niets anders dan bouten in een gevecht om de toekomst als een dynamisch duo: co-protagonisten Nina met afstandsgevechten en Ace met melee.
Leef, sterf, herhaal en slaag in de klassieke roguelite-mode met de Standard Mode, of probeer het opnieuw zonder spijt in de permadeath-vrije Mega Mode, compleet met Assist-opties en savepunten om uitdagingen met vertrouwen te overwinnen! Doe het niet alleen – spring en schiet met een vriend in online of lokale couch co-op, fuseer krachtige Powers en koppel meedogenloze Techniques aan elkaar om mechanische bedreigingen tegen te houden. Combineer Nina’s buster mods om van alles te creëren, van gigantische shotgun explosies tot snelvurende doodsspiralen. Haal tegenstanders binnen met Ace’s Dolomite Link en verpletter ze daarna met de verwoestende Lara-hamer. Scheur door volledig aangepaste levels die met de hand zijn gemaakt door de 30XX PC Community, met dezelfde levelcreatietools als de ontwikkelaars van de game.
Ga de strijd aan met alles van volwaardige, labyrintische Metroidvania’s vol valstrikken en sub-bosses tot blink-and-you-miss-it speedruns!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password