MegaRoguelike Actieplatformer “30XX” springt en schiet vandaag op PC

30XX, het vervolg op Batterystaple Games’ mega-roguelite platformer 20XX waar wereldwijd 4 miljoen gebruikers van hebben genoten, springt en schiet vandaag uit Steam Early Access voor een 1.0 lancering op PC via Steam. Om ervoor te zorgen dat de Nintendo Switch-versie is uitgerust met het krachtigste busterkanon, wordt deze zeer binnenkort gelanceerd.

Ontwaak uit een sluimer van duizend jaar na de gebeurtenissen van 20XX als superkrachtige hoofdrolspelers Nina en Ace. Vecht voor hun toekomst om het lot van een fragiele wereld te ontdekken en te redden wat er nog van over is.

Sta op, vecht, val en pas je aan in het roguelite speltype Standard of maak van de dood slechts een tegenslag in het permadeath-vrije speltype Mega, beide met ondersteuning voor één speler en lokale of online coöp. Blaas robotachtige slechteriken weg met Nina’s N-Buster of hak mechanische bedreigingen in stukken met Ace’s A-Saber in willekeurig gegenereerde levels. Verzamel speciale wapenupgrades en verborgen Technieken en Augments voor mega bonusschade en bevredigende, vloeiende bewegingen.

Bouw een brute buster door een van Nina’s 21 Buster Mods te vinden en te combineren om stuiterende muurkrakers, gigantische geweerschoten, snelvurende doodsspiralen en alles wat je maar kunt verzinnen te creëren. Omarm Nina’s Power Fusion en versmelt moeizaam gewonnen Boss Powers tot nog uitgebreidere vaardigheden voor eindeloze ontdekkingen. Keten de krachtige technieken van Ace aan elkaar, ga dichtbij en persoonlijk met de Dolomite Link grapplewhip en decimeer omringende vijanden met de energiezeis Thanatos’ draaiende zwaai in de lucht.

Laat een blijvende indruk achter op de Mega-community in 30XX’s Maker Mode op PC. De makers komen van het brein achter het geliefde Mega Man Maker fanproject. Maak volledig aangepaste levels vanaf de grond, allemaal gemaakt met dezelfde tools die de ontwikkelaars hebben gebruikt om de levels in 30XX te maken. Bedenk een duivels uitdagende metroidvania of geef spelers de behoefte aan snelheid in een handgemaakte speedrunning-uitdaging, speelbaar op zowel pc als Nintendo Switch.

Maak gebruik van de robuuste Assist Mode om de gezondheid van je vijanden te verminderen, minder schade op te lopen en nog veel meer voor een gameplay-ervaring op maat. Wil je nog meer uitdaging? Voer de spanning op in de Entropy Cluster, het zeer aanpasbare moeilijkheidsschaalsysteem van 30XX. Neem het op tegen langere levels, moeilijke keuzes, sterkere en slimmere vijanden en meer, allemaal voor de kans om nog grotere beloningen vrij te spelen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password