Meet Giles Hemlock, the ice-cold businessman in Park Beyond!

In Park Beyond mag je het park van je dromen creëren – maar je zult ook moeten letten op de financiële status ervan en een onderhoudende ervaring voor de bezoekers creëren. Als visionair moet je ervoor zorgen dat het park winst maakt door te zorgen voor een verscheidenheid aan leuke attracties voor alle leeftijden en deze gemakkelijk toegankelijk te maken voor de bezoekers.

Je moet het algemene geluk in het oog houden door de bezoekers te voorzien van alle goederen en diensten die zij nodig hebben, geleverd door goed opgeleid personeel dat het park veilig en netjes houdt. Een buitengewone ervaring zal de portemonnee van de bezoeker opentrekken voor de aankoop van bijzondere souvenirs, die alleen tevreden bezoekers willen krijgen.

Terwijl je uitdagende parken bouwt en beheert in de uitgebreide verhaalmodus van Park Beyond, moet je ook oppassen voor de agressieve methoden en vuile trucs van je rivaal als hij je bedrijf ten val probeert te brengen. Met minachting voor alles wat leuk is en zijn vreselijke managementmethoden introduceren we Giles Hemlock, CEO van Hemlock Consortium en zelfverklaard genie. Zijn grootste doel is om alle vreugde en dromen te verpletteren onder de hiel van het winst maken en het bouwen van parkeercomplexen.

Park Beyond verschijnt in 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password