Meer dan 4 miljoen Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age-exemplaren verscheept wereldwijd

Square Enix maakt vandaag bekend dat na de Westerse release van Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age™ in september 2018, het totaal aantal verscheepte exemplaren en digitale verkopen over alle platformen nu de grens van vier miljoen heeft doorbroken.

De populaire game is het perfecte instappunt voor nieuwkomers in de franchise en wordt wereldwijd geprezen om het toegankelijke strategische vechtsysteem, de heldere en kleurrijke graphics, de charmante personages en het meeslepende verhaal.

Yuji Horii, schepper en ontwikkelaar van de Dragon Quest-serie, zegt:

“Ik was echt heel blij toen ik hoorde dat Dragon Quest XI wereldwijd meer dan vier miljoen keer is verkocht. Toen ik dertig jaar geleden de eerste Dragon Quest-game maakte, had ik onmogelijk kunnen dromen dat het een serie zou worden die mensen over de hele wereld zouden spelen. Dit is de elfde genummerde Dragon Quest-game en met het nieuwe ‘heldenverhaal’, is dit eigenlijk ook een nieuw begin voor de serie.

Als ik bedenk dat er nu meer dan vier miljoen van deze helden over de hele wereld zijn en iedereen aan zijn eigen individuele avontuur is begonnen, ben ik echt heel blij dat we deze game hebben gemaakt. Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan alle mensen die DRAGON QUEST XI hebben gespeeld, zowel de fans van de vorige games als de nieuwe fans die met dit nieuwste deel zijn begonnen. Bedankt iedereen.”

In Dragon Quest XI kunnen zowel de oude fans als nieuwkomers het meeslepende verhaal beleven van een opgejaagde held die op reis gaat met een charmante groep loyale vrienden om het mysterie van zijn lot te ontrafelen. Van de betrouwbare bondgenoot Erik, de dappere jonge tovenares Veronica, de relaxte genezer Serena, de buitengewone artiest Sylvando, de nobele strijder Jade tot de mysterieuze oude man Rab – ze sluiten zich allemaal aan bij de held tijdens zijn grote avontuur in de wereld van Erdrea.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/CMZSdjBjqaY in url
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password