Meer dan 1500 third party Nintendo Switch-titels in de aanbieding met kortingen tot 60%

Meer dan 1500 titels voor de Nintendo Switch  gaan in de aanbieding met kortingen tot 60% tijdens de Feestelijke aanbiedingen. De Nintendo eShop-actie begint op 15 december 2022 om 15:00 CET en eindigt op 29 december 2022.

De aanbiedingen bieden spelers een ruime keuze aan ervaringen. Zo kunnen ze met Mario en vrienden een buitenaardse reis maken om een ellendige entiteit te verslaan in Mario + Rabbids Sparks of Hope, of genieten van razendsnelle, open-zone platformvrijheid in Sonic Frontiers. Spelers die graag willen samenwerken met vrienden zullen zeker genieten van de even vrolijke als hectische uitdagingen in It Takes Two.

Dans voor de allereerste keer op “Dynamite” van BTS en andere tophits in Just Dance 2023 Edition, nu met nieuwe online multiplayer, personalisatie, meeslepende 3D-werelden en nieuwe songs en modes om je het hele jaar bezig te houden. Temtem biedt toegang tot een gigantisch, multiplayer, wezenverzamel-avontuur, terwijl Bugsnax spelers mee op reis neemt naar Snaktooth Island, woonplaats van de legendarische wezens die half-insect, half-snack zijn.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password