Meer dan 150 games ondersteunen nu NVIDIA DLSS!

NVIDIA DLSS versnelt nu de prestaties met compromisloze beeldkwaliteit in meer dan 150 games, met Dying Light 2 Stay Human, Phantasy Star Online 2 New Genesis en Sifu als een van de laatste games die in februari ondersteuning kregen. NVIDIA heeft ook een nieuwe Game Ready-driver uitgebracht voor Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen en Total War: Warhammer III. Tot slot kunnen gamers die hun pc willen aanpassen, de NVIDIA GeForce RTX Keycap Giveaway bekijken.

Nieuwe games krijgen een DLSS-prestatie upgrade!

Deze maand zorgt de DLSS-technologie voor de ultieme ervaring voor GeForce RTX-gamers in nog veel meer titels, waaronder:

  • Dying Light 2 Stay Human – DLSS levert tot een 2x prestatieverbetering. De combinatie van DLSS en RTX-versnelde ray traced globale verlichting, zon-schaduwen, reflecties, ambient occlusion en flashlight geeft GeForce RTX-gamers de definitieve Dying Light 2 Stay Human ervaring.
  • Martha Is Dead – beschikbaar op 24 februari: DLSS levert een meer realistische, meeslepende ervaring die draait met een vloeiende framerate. Het spel ondersteunt ook ray traced schaduwen en ray traced reflecties.
  • Phantasy Star Online 2 New Genesis – NVIDIA DLSS versnelt de prestaties tot 45% wanneer de grafische- en renderresoluties maximaal worden benut, waardoor GeForce RTX 3060-gebruikers en hoger kunnen spelen met meer dan 60 FPS op 4K.
  • SCP: Pandemic – beschikbaar op 22 februari: NVIDIA DLSS levert tot 90% prestatieverbetering bij 4K en stuwt elke GeForce RTX GPU naar framerates boven de 100!
  • Shadow Warrior 3 – beschikbaar op 1 maart: NVIDIA DLSS versnelt de fantastische beelden van de game naar nog hogere snelheden.
  • Sifu – NVIDIA DLSS verhoogt de prestaties tot 45%, waardoor alle GeForce RTX-gebruikers kunnen spelen met meer dan 100 FPS op 4K, met elke instelling maximaal, voor de ultieme ervaring!
  • Supraland Six Inches Under – DLSS versnelt de prestaties tot wel 65%, waardoor alle GeForce RTX GPU’s kunnen spelen met meer dan 60 FPS bij 4K.

Game Ready voor Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen en Total War: Warhammer III

NVIDIA heeft vandaag een nieuwe Game Ready-driver uitgebracht die day-0 optimalisaties levert voor Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen, GRID Legends en Total War: Warhammer III.

GeForce Game Ready-drivers leveren de beste ervaring voor uw favoriete games, maand na maand, jaar na jaar. Ze zijn nauwkeurig afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid getest op duizenden hardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. GeForce-gamers kunnen deze eenvoudig downloaden en installeren met GeForce Experience en zijn klaar om te spelen op het moment dat een game wordt gelanceerd.

GeForce RTX Keycap Community Giveaway

Om alles wat met GeForce RTX te maken heeft te vieren, heeft het NVIDIA GeForce-team een gelimiteerde hoeveelheid aangepaste keycaps geproduceerd om wereldwijd weg te geven aan de GeForce-community gedurende de winter en lente van 2022. Details zijn te vinden op GeForce.com.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password