Meer dan 10 miljoen systemen van de Nintendo Switch-familie verkocht in Europa

De Nintendo Switch-familie nadert haar derde feestseizoen in Europa en heeft een grote mijlpaal bereikt. Volgend op de recente lancering van de Nintendo Switch Lite, die naast de vlaggenschipversie van de Nintendo Switch is uitgebracht, maakt Nintendo of Europe bekend dat in Europa meer dan 10 miljoen consoles in de Nintendo Switch-familie zijn verkocht.
In het hele continent zijn de hardware-verkopen van de Nintendo Switch elk jaar verder gestegen. Zo liggen de hardware-verkopen in 2019 bijna 30% hoger ten opzichte van deze periode vorig jaar, en meer dan 40% hoger ten opzichte van deze periode in 2017.
“Miljoenen spelers in Europa genieten van de Nintendo Switch-familie, en het bereiken van zo’n grote mijlpaal is een bevestiging van haar brede aantrekkingskracht,” zei Nintendo of Europe President, Stephan Bole. “De Europese verkopen van Nintendo Switch-hardware en –software groeien elk jaar significant, en zowel bestaande als nieuwe console-bezitters hebben een schat aan titels om uit te kiezen, terwijl er nog veel meer onderweg zijn.”
Sinds de lancering van de Nintendo Switch in maart 2017, hebben Europese Switch-bezitters meer dan 36 miljoen door Nintendo uitgegeven games gekocht, waarbij in totaal negen door Nintendo uitgegeven games meer dan een miljoen keer in Europa zijn verkocht:
  • Mario Kart 8 Deluxe
  • Super Mario Odyssey
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!
  • Super Smash Bros. Ultimate
  • Splatoon 2
  • Super Mario Party
  • New Super Mario Bros. U Deluxe
  • 1-2-Switch
Nintendo Switch-bezitters hebben nog heel wat om naar uit te kijken in 2019, inclusief Luigi’s Mansion 3, Pokémon Sword en Pokémon Shield, en Ring Fit Adventure, een nieuwe ervaring die avontuur met fitness combineert.
In Europa zijn meer dan 10 miljoen systemen van de Nintendo Switch-familie verkocht, met elk jaar stijgende hardware-verkopen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password