Meer dan 1 miljoen spelers voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege in de Benelux

Rainbow Six Siege, de online tactische shooter videogame van Ubisoft met meer dan 55 miljoen spelers wereldwijd, heeft inmiddels meer dan 1 miljoen spelers in de Benelux.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is verkrijgbaar sinds 1 december 2015, maar de spelersaantallen blijven in 2020 nog altijd groeien. Inmiddels spelen meer dan 1 miljoen gamers de game in de Benelux. Eén van de geheimen: de game wordt iedere drie maanden voorzien van een gratis, nieuw seizoen met gloednieuwe Operators (inmiddels 52) en maps (inmiddels 20). Een jaar in Tom Clancy’s Rainbox Six Siege wordt namelijk opgedeeld in vier seizoenen en binnenkort lanceert alweer Year 5 Season 1, inclusief de Nederlandse Operator Iana.

Niet alleen spelersaantallen blijven toenemen, ook blijft Tom Clancy’s Rainbow Six Siege groeien op het gebied van esports. Naast wereldwijde competities en toernooien zoals de Six Invitational, Majors en Pro League, blijven ook lokale competities, met als klapper de Rainbow Six Benelux League, zich ontwikkelen. Afgelopen december wist Trust Gaming zich na een zinderende finale voor duizenden fans, ter plekke en online, te verzekeren van de Benelux League Season 4-titel. Seizoen 5 van de Rainbow Six Benelux League met een prijzenpot van € 15.000 start op 22 april. Acht teams nemen het gedurende zeven weken tegen elkaar op, waarna de vier beste teams elkaar tijdens de Rainbow Six Benelux League Seizoen 5 offline finales ontmoeten en uit gaan maken wie er met € 6.000 (eerste plaats) naar huis gaat.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password