MediEvil remake is “slechts het begin”

De MediEvil remake die er zit aan te komen voor PS4 is “slechts het begin van meer leuke, demonische dingen die nog komen”. Dat heeft Jason Wilson laten weten via Twitter. Wilson was de art en design lead voor de eerste game. Tevens verzorgde hij in die game de stem van Sir Daniel Fortesque. Wilson bevestigde voorts dat hij betrokken is bij de ontwikkeling van de remake en hetzelfde geldt voor Chris Sorrell, de bedenker van de game en director van de eerste game.

Het ziet er dus naar uit dat de wederopstanding van MediEvil niet beperkt blijft tot een remake van de eerste game, maar wat we dan concreet mogen verwachten, dat is natuurlijk nog niet bekend. Remakes van andere games in de reeks? Een compleet nieuwe game? Een cross-over? Een spin-off? De toekomst zal het moeten uitwijzen.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password