Medieval Dynasty Co-Op Mode is nu uit

Ontwikkelaar Render Cube en uitgever Toplitz Productions kondigen aan dat de langverwachte co-op spelmodus voor Medieval Dynasty, inclusief een gloednieuwe co-op kaart en nieuwe spelerfuncties, nu beschikbaar is op Steam voor PC.

Zowel coöp- als solospelers kunnen nieuwe avonturen en nieuwe quests beleven en kennismaken met de bewoners van Piastovia, het hart en de ziel van de Oxbow, een beschermde nederzetting waar je epische reis begint. Spelers zullen veel te zien krijgen tijdens het verkennen van de uitgestrekte nieuwe kaart vol raadselachtige personages, boeiende bezienswaardigheden en charmante dorpjes, hetzij als solospeler of met vrienden in co-op.

Ontwikkelaar Render Cube heeft de lat hoger gelegd wat betreft de dynamische, meeslepende ervaring van Medieval Dynasty voor spelers. De diepte en authenticiteit van de game worden versterkt met nieuw audio- en visueel werk dat levendigere nederzettingen laat zien die echt het gevoel geven midden in de middeleeuwen te staan. Wees getuige van een wereld die tot leven komt terwijl de bewoners hun dagelijkse karweitjes uitvoeren: hout hakken, de was doen of zelfs boter maken.

Medieval Dynasty bevat ook een nieuwe functie voor het maken van personages: Spelers kunnen mannelijke of vrouwelijke avatars maken met aanpasbare opties voor haarstijlen, gezichtsbeharing, oogkleur, gezichtslittekens en botstructuur, voor een echt persoonlijke look.

De nieuwe locatie Piastovia van Medieval Dynasty geeft spelers een betoverend nieuw rijk om te ontdekken terwijl ze nieuwe quests ondernemen en bouwen, jagen, handwerken, boeren en mijnen in hun nieuwe omgeving, waarbij ze zowel handel als economie gebruiken om hun eigen middeleeuwse avontuur te creëren.

De update voor spelers op current-gen consoles en andere pc-platforms komt op een nog aan te kondigen datum, maar wordt ergens in Q1/Q2 2024 verwacht.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password