Mech Shooter GALAHAD 3093 lanceert vandaag op Steam Early Access

Simutronics heeft vandaag aangekondigd dat de mech hero shooter GALAHAD 3093 nu beschikbaar is op PC via Steam Early Access. GALAHAD 3093 ging eind 2020 de late bètafase in en heeft sindsdien constante updates gekregen om de ervaring te finetunen voor een grotere spelersbasis. Nu is Simutronics klaar voor de wereld om GALAHAD 3093 te ervaren. Om de Early Access release te vieren, kunnen Steam spelers tot 8 september profiteren van 15% lanceringskorting.

In de sci-fi toekomstige wereld van GALAHAD 3093, vechten Knights – mech operators geïnspireerd door de Arthuriaanse legende – voor glorie in epische arena’s. Deze dappere ridders besturen krachtige Lansen – mechs die in staat zijn om enorme verwoestingen aan te richten – in een eindeloze strijd om grondgebied te veroveren en te behouden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password