Maya danst in live-action trailer Borderlands 2 VR

Ter promotie van Borderlands 2 VR, dat op 14 december exclusief voor PlayStation VR verschijnt, is een live-action trailer online gegooid waarin we Maya aan het werk zien. Zij “danst” op het nummer “Shall We Dance?”, bekend van de musicalfilm The King and I.

Uniek in de VR-versie van Borderlands 2, die enkel in singleplayer te spelen zal zijn, is de mogelijkheid om de tijd te vertragen zodat aanvallen iets makkelijker wordt. Voor het bewegen kan je kiezen voor traditionele joystick controls of het teleportatiesysteem dat VR-games vaak gebruiken. Ook nieuw is de mogelijkheid om in first-person rond te rijden, terwijl dit in de originele game in third-person was. Verder heeft de VR-versie geen nieuwigheden te bieden, al biedt de VR-versie natuurlijk wel een nieuwe manier om de game te (her)beleven.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password