May the Fun Be With You: Free To Play Jected – Rivals lanceert vandaag in Early Access.

Wacht even voor deze snelle onderbreking van Star Wars Day vieringen, we hebben spannend nieuws te delen: Jected – Rivals is zojuist uitgebracht op Steam als een Free to Play spel! Dus, in plaats van te proberen jezelf in een X-wing cockpit te wurmen, waarom spring je niet in de bestuurdersstoel van een Jected auto die je sneller laat zoomen dan de Millennium Falcon op de Kessel Run? Met Jected – Rivals kun je je racevaardigheden meenemen naar een sterrenstelsel ver, ver weg.

En hoewel we het niet graag oneens zijn met de grote Yoda en zijn iconische woorden, “Doe. Of niet. Er is geen proberen”, willen we je eraan herinneren dat je Jected – Rivals nu kunt proberen zonder bevroren te worden in carboniet! Geloof ons, dit is geen val of een maan, maar een leuke en adrenaline-pompende actie-stunt-racer die tot 18 spelers kan herbergen! Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij het Jected – Rivals team en laat zien wie de baas is! Moge het plezier met jou en je racevaardigheden zijn!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password