Mato Anomalies nu verkrijgbaar

Detective Doe komt in actie om de geheimen te ontdekken van Mato Anomalies! Deze visual novel met JRPG-invloeden is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, X Box Series X | S en Nintendo Switch, zowel fysiek als digitaal, en pc (alleen digitaal op Steam).

Om de lancering van Mato Anomalies te vieren, hebben Arrowiz en Prime Matter een spannende launch trailer uitgebracht.




Detectives die de muziek van de stad wel kunnen waarderen, moeten zeker de officiële muziekvideo even checken.




Tijdens het verhaal van de door anime geïnspireerde visual novel moet de speler samen met zijn/haar bondgenoten vele geheimen ontdekken en ondertussen de mysteries ontrafelen die in de neo-noir stad Mato liggen verscholen. Aan detective Doe de taak om de duistere krachten te stoppen die achter het neonverlichte décor aan de touwtjes trekken.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password