Master Detective Archives: Rain Code Mysteriful Limited Edition details onthuld

Spike Chunsoft heeft aangekondigd dat een Limited Edition van Master Detective Archives: Rain Code voor Nintendo Switch wordt uitgebracht naast de standaard editie van het spel. De lucide-noir adventure game van de makers van de Danganronpa-serie staat gepland voor een lente 2023 release in Noord-Amerika en Europa.

Master Detective Archives: RAIN CODE Mysteriful Limited Edition bevat:

– The Book of Death: Kunstboek met commentaar van Kazutaka Kodaka, Rui Komatsuzaki… en Shimadoriru
– Limited Edition exclusief Shinigami pluche van 6,5″.
– Buitendoos met exclusieve kunst van Rui Komatsuzaki
– Lawaai van Neon: Officiële soundtrack gecomponeerd door Masafumi Takada
– Nintendo Switch SteelBook
– Master Detective Archives: Rain Code fysiek spel

Over Master Detective Archives: Rain Code

Yuma, een detective met geheugenverlies in opleiding, en Shinigami, de geest die hem achtervolgt, pakken onopgeloste mysteries in een vreemde stad, gekooid door oneindige regen. Meester-detectives versus Megacorporatie Een stad van regen is in de greep van ontelbare onopgeloste mysteries, onder de volledige controle van een megacorporatie. Meester-detectives van over de hele wereld, elk met unieke krachten, moeten de uitdaging aangaan om de waarheid te achterhalen. Met Shinigami aan zijn zijde, sluit Yuma zich aan bij het onderzoek…
als stagiair van het detectivebureau. Reis vrij door de volledig 3D-omgeving van de stad om bewijzen en getuigenissen te verzamelen. bewijzen en getuigenissen te verzamelen.

Betreed het Mysterie Labyrint, een unieke en ongewone puzzel-oplossing Naarmate het onderzoek vordert, verschijnt er een rijk dat bekend staat als het Mysterie Labyrint, dat een pad creëert naar de waarheid. Eenmaal binnen worden de mysteries die de zaak omhullen echter zichtbaar als trucs en vallen, die op de loer liggen om Yuma op te eten. De regels van de realiteit gelden hier niet: verdiep je in het steeds veranderende Mysterie Labyrint en kom tot de kern van de zaak. Maar dat is nog niet alles! Monsterlijke Mystery Phantoms zullen er alles aan doen om te voorkomen dat Yuma… de waarheid te achterhalen. Ontwijk hun spervuur van leugens en hak de tegenstrijdigheden aan stukken met de Solution Blade!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password